Novi Medicals Solutions

Novi Medical Solutions distribuerar kosmetiskt och estetiskt medicintekniska produkter som har konsumenternas verkliga skönhetsbehov i åtanke. Vi är fast beslutna att tillhandahålla säkra, innovativa och tillgängliga skönhetsprodukter till våra kunder. Vårt engagerade och kreativa team erbjuder en skräddarsydd försäljnings- och marknadsföringstjänst för att hjälpa våra varumärkespartners att utveckla i Sverige.

Novi Medical Solutions "Dedicated to Beauty & Science"

Vi distribuerar kosmetiskt och estetiskt medicintekniska produkter som har konsumenternas verkliga skönhetsbehov i åtanke. På Novi Medical Solutions tror vi på högkvalitativ, inkluderande hudvård och arbetar för att ta fram innovativa och högpresterande produkter till den svenska marknaden. Vi prioriterar säkerhet och kvalitet. Därför samarbetar vi endast med varumärken som behåller CE/FDA-godkända produkter och säkerställer att vi övervakar utvecklingen från fabrik till slutkonsument. 

Vårt erfarna team tillhandahåller en skräddarsydd tjänst med fokus på expertis och produktkunskap. Vi erbjuder intern utbildning så att våra återförsäljare säkert kan uppnå bästa resultat för sina kunder. På Novi Medical Solutions tror vi på att samarbeta med våra varumärkespartners för att marknadsföra och öka tillväxten i Sverige. Vi erbjuder skräddarsydda försäljnings- och marknadsföringstjänster för att maximera intäkterna och är stolta över vår utmärkta kundservice.

Vårt team består av ett dedikerat team av skönhetsexperter. Vår varierade bakgrund inom medicinsk hälsovård, skönhet, detaljhandel, digital marknadsföring, PR och e-handel säkerställer att vi levererar en hög servicenivå. Samtidigt erbjuder vi strategiska affärs- och CX-insikter som hjälper tillväxten i den svenska marknaden.

VD & GRUNDARE

THERES DARNELL

Efter att ha arbetat under många år inom den estetiskt medicintekniska industrin, märkte Theres en lucka på den kosmetiska marknaden. Få distributörer erbjöd sina varumärkespartners skräddarsydda försäljnings- och marknadsföringstjänster, för att hjälpa dem etablera en tydlig varumärkesidentitet och öka tillväxten i Sverige. 

"I takt med att konsumenterna blir mer skönhetskunniga och resultatdrivna, sluts gapet mellan den medicinska och kommersiella skönhetsgemenskapen. På Novi Medical Solutions, hjälper vi våra varumärkespartners att överbrygga denna klyfta och nå nya konsumenter, samtidigt som de erbjuder våra återförsäljare produkter som deras kunder verkligen vill ha. Vi prioriterar också slutkonsumentens säkerhet och därför jobbar vi exklusivt med våra varumärken för att övervakar utvecklingen från fabrik till slutkonsument."

- Theres Darnell VD/grundare 

Laboratoires FILLMED

FILLMED är ett franskt estetikföretag som under 45 år har forskat inom estetisk medicin med syfte att framställa avancerade produkter och utveckla en rad estetiska och kosmetiska behandlingslösningar bestående av högpresterande aktiva ingredienser.

Köp FILLMED här!

DERMAQUAL PARIS

Det fransk kosmetiska laboratoriet DERMAQUAL PARIS grundades 2003. Sedan dess har det blivit en av de ledande leverantörerna inom medicinska kosmetiska produkter i Europa. DERMAQUAL Bioginix PRP och mesoterapi kollektion har tillverkats i samråd med specialiserade läkare och forskare.

Köp Bioginix PRP här!

CAMPOMATS

Campomats är ett välkänt italienskt varumärke som är specialiserade på tillverkning av medicinsk utrustning för RF micro-needling samt medicinsk och kosmetisk pigmentering. Campomats är fokuserade på design - deras produkter är båda tekniskt avancerade och stilfulla. Omnia och RF-NEED är en komplett utrustning som kombinerar needling och radiofrekvens.

CAPMOMATS: Human Technology.

Köp OMNIA RF-NEED här!

Klárdie: Fusicare

Fusicare av Klardie är speciellt framtagen för en mycket känslig hud. Fusicare av Klardie är en unik & komplett hudvårdsserie I tre delar bestående av serum, hudkräm och ansiktsmask för den allra känsligaste huden.

Köp KLÁRDIE här!